un strop de mascara pe gene ajuta mereu o femeie

Un strop de mascara pe gene iti face ochii mai frumosi, albul ochilor este mai vizibil si privirea mai tinereasca si asta ajuta femeile sa se simta mai bine. Poate o femeie uita ca are un muschi un pic blocat de la gimnastica de dimineata.

Am dormit foarte bine de la 22:30 la 6 fara intrerupere, am multumit de dimineata lui Dumnezeu pentru asa o noapte, mi-am facut exercitiu preferat cu simt de raspundere :)) (adica m-am concentrat la miscari si la ritmul in care respir).

In wk mi-am cumparat aparatul de stors iarba de grau manual, mi-am pus la incoltit ovazul (nu am grau) si pana creste iarba mea l-am folosit azi la facut un suc de radacini (4 morcovi, o telina, o sfecla rosie, putina varza alba, un grepfruit).

S-a desurcat onorabil dar un om bolnav nu isi poate prepara un suc de radacini cu acest aparat, energia pe care o consumi sigur nu o recuperezi din sucul de fructe, eu am apelat la ajutorul sotului dar si el la sfarsit era foarte obosit.

Ieri pana la 17 nu am avut nici un simptom de borrelioza dupa ora17 au inceput intepaturile, curentari, toata gama. Cand am ajuns acasa mi-am facut baie fierbinte, masaj cu ulei de susan, iar baie dar nu prea m-au ajutat.

Sper sa am o zi usoara la servici si cu cat mai putine simptome Lyme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *