transfuzia de sange din 1998

Eu nu am vazut nici o capusa, si nici semnul acela specific nu l-am avut pe corp, nu zic ca nu m-a muscat, poate m-a muscat si vreo capusa, dar de cand am boala m-am tot gandit cand am avut primul simptom. Si m-am tot intors in timp si am ajuns acum 11 ani, la 2 ani dupa prima nastere. Prima nastere a fost foarte grea si am stat 2 zile la reanimare, mi-au facut transfuzie de sange, am primit 1 litru de sange. Mereu m-am gandit ce a fost in sangele ala pentru ca primele dureri de cap (partea dreapta, cea care ma doare si acum) le-am avut la 2 ani de la nastere. Am fost la neurologi mi-au zis sa iau cate un algocalmin din cand in cand, in timp durerile s-au accentuat si am avut diferite diagnosticuri sinuzita, nevralgie de trigemen, surmenaj, si acum neuroborelioza.

Dintre toti cei peste 20 de doctori la care am fost unul singur (mediul care trateaza boli autoimune), m-a intrebat daca am facut transfuzii de sange, si m-a cautat de hepatita B si C. Tocmai el poate pentru ca multe boli autoimune sunt de cauza necunoscuta sau infectioasa.

O cunostinta foarte apropiata are hepatita C, el a facut transfuzie de sange chiar cand s-a nascut acum 35 de ani, pentru ca era sa moara. De atunci a facut doar vaccinurile obligatorii, nu a fost nici macar la stomatolog si acum la 35 de ani are hepatita C care nu a raspuns la interferon si s-a transformat in ciroza.

Cei care acum au tot felul de dureri si cauta un dignostic sa se gandeasca si daca au facut transfuzii de sange si sa incerce sa se lege si de acest lucru.

Clar nu se cunosc toate bolile si deci nu au cum sa testeze bine acel sange si uite asa, o transfuzie poate iti salveaza viata in acel moment dar mai tarziu poti avea parte de bolile necunoscute date de acel sange care normal nu a fost testat pentru ca acea boala nu se cunostea la acel moment de timp ca in cazul hepatitei C, acum 35 de ani nu se stia de hepatita C si deci sangele nu era testat pentru acea boala, acum se stie de borrelioza, oare testeaza sange?

Am trecut la clindamicina si biseptol, am avut ieri o zi parca aveam gripa asa ma simteam, dar azi vad ca sunt bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *