Despre coincidente?

Cred ca perioada anterioara diagnosticarii a fost cea mai grea dar asa cum spuneam intr-un post mai vechi cumva parca cineva le ordoneaza si iti trimite niste oameni si intamplari ca sa nu te simti cel mai nenorocit om din univers.

Inainte de neuroborelioza stiam ca am o boala autoimuna (habar nu aveam ca am acea boala de la borelia) si trebuia sa ma operez. Tot amanam acea operatie si cand au aparut manifestarile neurologice specifice neuroboreliozei toti medicii au dat vina pe acea boala.

In spital m-am intalnit absolut intamplator cu sora unei colege si trebuia sa se opereze dar mai avea si alte complicatii. Ea s-a operat din cauza acelor complicatii si a aflat ca avea un cancer mamar. Si eu m-am operat si problema mea, neoperata la timp era un carcinom malign dar suferinta mea a fost mult mai mica decat a acelei fete.  Cand m-am operat si am aflat de acel carcinom si ca urmeaza sa fac radioterapie impactul nici nu a fost atat de devastator cumva cele cinci luni de boala si intamplarea cu sora colegei ma pregatisera sa accept mai putin speriata ce avea sa urmeze.  Si fata cu boala mai grea acum este bine.

Tot in aceasta perioada am aflat despre un baiat care a facut poliradiculonevrita, era boala de care ma speriasem eu cel mai tare cand ma vedeam asa obosita si cu toti muschii parca paralizati. Si acest om este foarte bine acum si m-am rugat atunci mult pentru el.

Poate ele sunt doar niste coincidente pentru un om sanatos, neimplicat, dar un om bolnav nu le gaseste asa intamplatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *