Post Lyme Syndrome (sindrom post Lyme)

Stephen Buhner spune ca dupa un aparent succes al antibioticelor multi bolnavi de neuroborelioza au inca probleme deoarece nivelul anumitor substante ca gamma-interferonul si altele (pe care el le enumera dar eu nu le inteleg) care a fost modificat in timpul infectie nu a revenit lanormal. Demielizarile nervilor pot produce si ele probleme multe luni dupa intreruperea tratamentul antibitoc si de aceea este necesar un tratament pe baza de plante care sa sustina organismul.

O alta cauza a anumitor problemele care mai persista dupa intreruperea tratamentului este ca aceste probleme nu au fost generate de neuroborelioza. Ideea aceasta de a pune toate problemele de sanatate pe seama bolii Lyme am gasit-o si la alti autori, ei trag un semnal de alarma si spun ca trebuie mereu sa te preocupi de santatea ta si sa faci si alte teste si analize nu numai cele specifice Lyme ca sa nu ai surpize de boli care nu au legatura cu borelioaza.

Si cea mai trista cauza a problemelor este ca pur si simplu infectia nu a raspuns la tratament.

Deci cum ar zice poetul de-o fi una de-o fi alta .. ce e scris si pentru noi… sa ne bucuram de zilele in care ne este bine.

Sambata nu am avut o zi prea buna, eram usor obosita, parca facusem cine stie ce efort fizic, parca eram batuta mai popular spus, dar duminica am avut o zi mi-nu-na-ta, corpul meu a fost atat de linistit. Si azi vad ca ma simt bine, am dormit bine si se anunta o zi buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *