Petrecere aniversara

Acum 3 ani in acesta perioada a inceput boala, cu dureri mari de cap, dureri de spate, oboseala, dar mai ales dureri groznice de cap.

De atunci in fiecare an la sfarsitul lunii august inceputul lunii septembrie ma doare capul, cred ca e petrecerea aniversara a spirochetelor, sarbatoresc ca au reusit sa se instaleze intr-o gazda asa minunata 🙂 ca mine.

Anul trecut le-am intrerupt petrecerea cu cefort, anul acesta cred ca spirochetele trag azitromicina pe nas ca in bancul cu soricelul, “Stiti voi grauntele alea roz pe care ni le pun oamenii ca sa ne omoare? eu le pisez si le trag pe nas.” fix asta cred ca fac si spirochetele cu azitromicina asta, pentru ca alta explicatie nu am.

E bine ca imi trece durerea cu un antinevralgic, si nu mai revine pana a doua zi.

4 comentarii “Petrecere aniversara

 1. La fel si la mine..tot acum 3 ani in august au inceput durerile groaznice de spate..cu ce stiu acum imi dau seama ca am mai avut si alte simptome ..care apareau si dispareu fara nici o explicatie inca din 2007, dupa muscatura. Am inceput si eu de 5 saptamani schema cu azitromicina ..si mi-e teama sa nu fie floare la ureche ptr “dragele” noastre spirochete, ma bucur insa ca nu m-a daramat de tot cocktail-ul asta de antibiotice ,cum ma temeam..de sambata o incep pe cea cu minociclina, de care iarasi mi-e frica 🙂 Abia astept sa merg in octombrie la constanta, sa-mi mai iau o doza de curaj 🙂

  Numai bine iti doresc!! Te pup !

 2. Si eu am emotii inaintea fiecarei ture, dar pana acum totul a fost acceptabil.

  Bafta si tie!

 3. Buna,

  Anca este numele meu si scriu pt. Prima data.
  Si eu sunt tot la Constanta la Dr. Ion si am inceput din aprilie tratamentul, numai ca nu vad nici o imbunatatire, din contra sunt mult mai râu fizic, la mine totul este la picioare, binenteles cu multe alte simtome vechi sau noi, de dupa tratament.(bine, dupa aproape 10 ani de SM…nu cred ca ar putea fi prea ok)

  Vroiam sa te intreb de când ai inceput tu si când ai vazut tu o imbunatarire si unde ai facut Cefortul (Cu recomandare tot de la dl. Doctor?) si dupa cât timp de tratament l-ai facut?
  Multumesc.

 4. Eu am facut cefort la 2 ani dupa primele simptome, inainte de cefort mai facusem 3 luni de antibiotic dar in doze foarte mici si cu pauze mari. Cefort l-am primit de la un doctor din Bucuresti, dupa dura de cefort am scapat de durerile de cap groaznice dar am ramas cu multe din simptomele mele neurologice. Imi pare rau sa aud ca nu simti imbunatatiri de la tratament, eu am simtit imbunatatiri dupa 4 ture cand am facut o pauza mai lunga.
  Dar boala mea nu era atat de veche ca a ta, si nici tratament imunosupresor nu am facut prea mult inainte de a incepe tratamentul cu antibiotic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *