pepenii si durerile articulare

Imi plac mult pepenii, rosu, galben nu conteaza. Dr. google zice numai de bine despre ei, totusi mie parca nu imi fac asa bine, a doua zi parca mi se accentueaza durerile articulare. Durerile articlulare au aparut dupa ce am introdus azitromicina, nu ma dor rau, ma dor ca dupa un efort fizic mai sustinut si nu ma dor in fiecare zi. Sper ca este doar o coincidenta nu as vrea sa renunt la ei chiar daca mi se par plini de pesticide, asta e parerea mea ca pepenele absoarbe multe pesticide din sol.

Alte simptome nu ma mai supara asa rau, mai simt curentari si intepaturi mai ales la nivelul scalpului dar in ultima vreme au fost rare.

M-a durut rau capul ieri dar mi-a trecut cu ketonal. Durerea de ieri nu stiu daca a avut legatura cu borrelioza, desi ma dureau si dintii si imi venea sa vomit dar pentru ca mi-a trecut cam intr-o ora dupa ce am luat ketonal si nu mi-a mai revenit e de bine, de foarte bine. Am avut dureri de cap care nu treceau cu ketonal, simteam doar o ameliorare cam 2 ore dupa care revenea la fel de violenta.

Mi s-a instalat durerea de cap dupa gimnastica de dimineata, m-am trezit fara pofta de miscare totusi am facut gimnastica desi nu aveam nici o tragere de inima.

La boala asta (acum ca nu mai am asa multe dureri) cel mai greu lucru mi se pare sa imi pastrez un stil de alimentatie cat mai variat, cat mai organic cu putinta, sa imi fac exercitiile, sa nu uit sa imi fac cate un masaj, sa fiu mereu pozitiva. Daca intr-o zi incalc unul dintre aceste lucruri ma simt vinovata si sentimentul asta nu este nici el prea sanatos.

Acum la sfarsit spun si eu un “La multi ani! tuturor celor care poarta numele sfintei maici”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *