nu e simptomul ba e simptomul

Ieri am avut o zi super buna, nu m-a durut nimic, nici o manifestare neurologica, dar a fost linistea dinaintea furtunii. Azi m-a intepat peste tot, in ochi, in ureche, chiar acum ma inteapa in frunte, ma mananca pielea, muschii de la picioare au fost un pic contactati, acum si-au revenit, mi se zbatea tare un muchi la mana. De mult, de foarte mult, din primavara nu am mai avut asa o criza sa ii zic. Sigur durerea nu este la intensitate mare, nu este la fel de rau ca la inceputul bolii, nici pe departe.

Nu am facut nimic special, nici de rau nici de bine, aceeasi mancare ovolactovegetariana, miscarea de dimineata, antibiotice de 3 saptamani doze marile, suplimentele suplimente, somnul asa si asa, am fost un pic mai suparata dar nu cred ca este o legatura.

Boala lui Calache clar, asa mi-a zis o doctorita batrana, “Dar ce boala lui Calache a dat fata peste tine?”. O fi dat ea peste mine sau eu peste ea, dar ar fi cazul sa ne deslipim de acum ca incep sa imi pierd rabdarea.

2 comentarii “nu e simptomul ba e simptomul

  1. Iti doresc sa iti revii cat mai repede din aceasta stare!
    E posibil sa fie din cauza stresului. Cred ca devenim mai sensibili cand suntem suparati.
    Pe de alta parte toamna este anotimpul in care se accentueaza toate bolile si simptomele!
    multa rabdare si sanatate iti doresc!

  2. Mi-am revenit, doar in acea zi cam 4-5 ore m-a tinut, ieri am fost foarte bine, fara simptome neurologice, m-am si mirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *