fara spirochete in sange dupa tratament cu antibiotice

Am gasit pe forumul zoonoze mesajul doamnei Anca (cine e veteran in borrelioze stie cine este)

“Poate ca este devreme sa ma bucur , dar… peacefingers.gif peacefingers.gif peacefingers.gif de trei saptamani , microscopia mea ( efectuata din sangele meu ) este negativa!!!
Adica , in urma cu trei saptamani , mi-am verificat sangele in prima zi , a 4-a zi si a-7-a zi de la recoltare si a fost negativ. A doua saptamana am verificat din nou , o proba noua (personala ) , tot in prima , a patra si a saptea zi de la recoltare , si in continuare microscopia a fost negativa. Acum , in a treia saptamana , in prima zi dupa recoltare , proba este negativa.Urmeaza celelalte verificari…dar imi place sa sper!
Dl. dr. Ion zice ca sa ma verific saptamanal ca sa observ cand anume reapar spirochetele !!!!Merci de urare , …dar deocamdata sunt clean. Cel putin acum , cand scriu asa ma simt! thumbup.gif Cel putin acum , microscopia asta zice ! De trei saptamani sunt out of club.
Ultima tura a fost puls terapie cu antibiotice .
Sper sa nu fiu nevoita sa rectific stirea !
Sanatate tuturor.”

Doamna Anca nu mai are nici simptome.

Nu , nu mai am nici simptome .Inca din august disparusera in mare parte , apoi totul s-a estompat pana cand nu au mai fost deloc. Am avut un ultim puseu in timpul ultimei cure de antibiotic , si de atunci nimic.

Eu sper alaturi de dansa sa fie bine.

Un comentariu la “fara spirochete in sange dupa tratament cu antibiotice

  1. sper ca in continuare sa fie bine ,din toata inima iti doresc numai bine si multa multa sanatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *