Doamne purtatoare de palarii

Sunt una dintre doamnele care poarta palarii, nu ca as fi vreo cocheta ci pentru ca ma doare capul daca este un pic de vant sau pur si simplu daca este mai rece afara.

De peste 10 ani simt cum imi ingheata pur si simplu capul iar partea stanga imi amorteste de-a binele la frig, daca mi se intampla acest lucru cel putin o saptamana ma doare capul, de ceva vreme parca trece mai repede cu nurofen, oricum sunt foarte atenta sa nu patesc asa ceva, chiar si vara am o esearfa, un mic batic la mine in caz ca incepe un pic de vanticel.
Sunt sigura ca nu sunt numai eu in aceasta situatie daca te duci intr-o sala de asteptare la vreo clinica iti dai seama care sunt persoanele care asteapta la neurologie pentru ca toate au pe cap o palariuta, o caciulita, o sapcuta, un baticel.

Sezonul acesta mi-am cumparat o palarie noua din buricul targului de la Madame Briolette, am fost foarte multumita si incantata cand mi-am luat-o dar acum mi se pare cam prea eleganta pentru mine … dar asta este, eu mi-am dorit sa incerc si altceva 🙂

Am avut o saptamana buna si sper sa o tin tot asa 🙂

2 comentarii “Doamne purtatoare de palarii

  1. multumesc pt aceste observatii. Chiar credeam ca sunt eu nebuna, ca e doar o parere ca simt rece la cap… dupa ce atatia ani de tinerete iubeam zapada care se aseza in parul meu. Nu doar la rece ci la orice flux de aer, chiar si intr-o incapere, simt ca-mi bate un vant rece in cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *