De ce “Dora descopera lumea”?

Pentru ca omul bolnav nu e ca cel sanatos si cel sanatos nu e ca cel bolnav, si pentru ca mie nu imi plac comentariile
– Daca te simti rau de ce nu stai acasa?
– Cand iti trece?
– A zis doctorul sa manaci 2 fire de iarba cu 2 seminte?
– A, de asta iti e rau ca nu manaci carne.
– Daca bei ceai verde in loc de cafea o sa traiesti 100 de ani?

Nu ma simt atat de rau incat sa stau acasa, am stat acasa la inceputul bolii, boala m-a facut chiar mai responsabila decat inainte si imi fac treaba mai bine. Nu stiu cand imi trece, sunt si boli care nu iti trec, traiesti cu ele. Exista si alta medicina decat cea alopata. Nu imi este rau pentru ca nu mananc carne (si chiar mananc cate putin si mai rar), sunt milioane de vegetarieni care se simt minunat. Nu, nu vreau sa traiesc 100 de ani, vreau sa traiesc atat cat sa imi vad baietii mari. Sa traiesc cat mai fara dureri si mai vreau ceva, atat timp cat reusesc sa imi indeplinesc datoriile in aceasta societate nu vreau sa fiu tratata diferit. Nici mie nu imi placeau oamenii bolnavi, mereu mi se parea ca parca nu e timp sa te imbolnavesti, da, alta treaba nu ai decat sa te imbolnavesti. E uite ca nu e chiar asa si te imbolnavesti chiar daca nu ai timp de asta, chiar daca nu iti doresti. Pe multe forumuri mi-am dat numele real aici consider ca este mai bine asa “Dora descopera lumea”. Tin acest jurnal in primul rand pentru mine si in al doilea rand pentru oamenii care au nevoie sa stie ce mai fac si alti bolnavi si poate nici nu se descurca asa bine in engleza.

Un comentariu la “De ce “Dora descopera lumea”?

  1. Oamenii sunt f. asemanatori. Exact aceleasi intrebari le primesc si eu. Chiar daca am elimina factorul boala si tot ai fi pusa la colt ca mananci sanatos si “vrei sa traiesti 100 de ani”. “Aroganto!”
    Multumesc pentru blog! ai dreptate, bolnavii au nevoie sa stie ce mai fac ceilalti. Judecand chiar si dupa faptul ca TOP 3 linkuri accesate din lista mea de linkuri sunt exact blogurile romanesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *