Cei care se simt bine nu mai scriu pe forumuri?

Este intrebarea pe care mi-o puneam cel mai des in timpul tratamentului, si nu imi venea sa cred ca este asa.
Dar daca eu nu am mai intrat de cateva luni pe blog sa scriu ca sunt libera de simptome de peste 2 luni, eu care mi-am facut blogul tocmai pentru ca voiam sa ramana scrisa povestea borreliozei de la inceput la sfarsit e clar ca cei care se simt bine nu mai revin sa scrie, asta este concluzia mea de acum.

Am avut o vara cu multe calatorii si mi-am neglijat dieta, nu si gimnastica si m-am cam rotunjit. Ma simt bine, nu zic m-am vindecat, dar nu am mai simtit o curentare de 2 luni. Sigur nervii periferici si muschii de la picioare, zona care a fost amortita si contractata cam un an de zile nu s-au refacut complet, am simt usoara durere la mare cand am inotat in apa rece. Nu o durere mare atat cat sa imi aminteasca ce tare ma dureau, cum erau contractati si cum simteam ca am febra musculara desi aproape nu puteam sa merg.

Sper ca toti cei cu care am corespondat sunt bine, eu sunt bine sper sa ma mentin bine desi am aflat aproape in acceasi zi ca ambii mei parinti sunt suspecti de cancer. Tata este suspect de o forma de leucemie cronica si mama de cancer la san. Ma rog pentru ei, ma rog pentru mine, pentru cumnatul meu, pentru copiii mei.

Nu trebuie sa neglijam nici un simptom, cat de mic, nici un nodul nu trebuie pastrat, nu ne-am nascut cu nodului, nici in gat nici in sani. Trebuie sa mergem regulat la medic chiar daca nu ne place, nu ne mai place dar e pacat sa ajungi prea tarziu.

Ce sa ma zic? voiam doar sa spun ca la aproape un an de la intreruperea antibioticului sunt bine, fara simptome de lyme.

4 comentarii “Cei care se simt bine nu mai scriu pe forumuri?

 1. Dora! Ma bucur ca esti bine, sa dea Domnul sa fii in continuare.
  In ceea ce priveste intrebarea ta relativ la faptul ca nu se mai scrie pe forumuri, eu cred ca de fapt am luat cu totii tactica strutului.
  Daca ne prefacem ca nu exista dusmanul, poate ca pleaca singur.
  Sentimentul ca te depasesc toate teoriile neverificate- tratament naturist sau cu antibiotice, ce fel de antibiotice,microscopie sau nu, etc. te face sa te abtii de la comentarii. Cel putin in ceea ce ma priveste.
  Toate cele bune iti doresc!

 2. Pentru noi, cei care de-abia acum descoperim aceasta boala, este o mare incurajare sa citim despre cei care se simt mai bine. Vedem ca se poate. Ca exista speranta. Ca este nevoie de mult efort dar ca merita.
  Am vazut pe cateva forumuri o postare intensa in anii 2012 – 2013, dupa care chiar si cele mai active persoane nu au mai postat nimic. Si te intrebi: oare sunt bine? Oare eu voi fi bine?
  Asa ca, te rog, mai scrie din cand in cand, pe absolut orice subiect 🙂

  • Buna! Eu sunt operat din 2013 si am facut 3 terapi cu iod! Trebuie rabdare.Atat! Va veti simti foarte bine in timp. Eu duc o viata absolut normala si merg doar la scintigrafie la control. Rabdare! Atat trebuie. Si totul se rezolva. O sa vedeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *