analize la lymediagnostic

Azi am fost la lymediagnostic, m-a primit o asistenta draguta si inainte de recoltare am completat un formular cu cateva intrebari:

– daca m-a muscat capusa
–¬†am avut semnul acela specific
– ma inrosesc de la muscatura de tantar
– sunt donator
– am in familie un membru diagnosticat cu borelioza
– am facut transfuzii
– boli autoimune
– ce alte teste pentru Lyme am mai facut
– ce simptome am
– daca sunt sub tratament sau in pauza
– ce tratament am facut

cred ca mai erau cateva.

Eu am facut WB Borrelia Garini si microscopie, au si un WB cu tulpine din mai multe specii. Am vazut ca se mai putea face IgG Borrelia si IgM Borrelia Elisa. Am intrebat de PCR si inca nu se face.

M-a costa 330 RONI.

Rezultatul la WB in 3 zile, microscopia intre 7 si 10 zile.

Acum astept.

In continuare ma simt foarte bine, foarte rare manifestari neurologice (mici fasciculatii sau zbateri de muschi, o usoara amorteala la degete care trece destul de repede).

4 comentarii “analize la lymediagnostic

  1. Pingback: analize borrelia | in observatie neuroborelioza

  2. Pingback: cabinetul lyme diagnostic | in observatie neuroborelioza

  3. Pingback: lymediagnostic | in observatie neuroborelioza

  4. Din vara anului 2011 am inceput sa am probleme cu vederea, mai ales la ochiul drept. Am crezut ca este o problema normala de pierdere a vederii. In februarie 2012 am mers la dr. oflamolog si in urma unui control mi-a recomandat sa fac un RMN. La RMN nu s-a observat nimic. Am fost indrumat la un centru de oftalmologie pentru analize suplimentare dar nu am mai ajuns pentru ca intre timp sotia mi-a facut o programare pentru analiza de sange cu microscop in camp intunecat. Nu pot spune decat respect si multumesc Dr. Enache Delia. In 40 – 50 de minute mi-a facut testul la microscopul in camp intunecat dintr-o picatura de sange si a descoperit spirochete de borelia. Pentru stabilirea tratamentului mi-a facut si evaluarea starii de sanatate, mi-a explicat care sunt urmatorii pasi de facut pentru ca trebuie urmat un protocol.
    Am urmat un tratament cu antibiotic de 3 saptamani si in paralel am luat produse naturiste pentru refacerea florei intestinale si hepatoprotectoare. Periodic merg la control dar cel mai important este ca ma simt bine, duc o viata normala, activa si pot spune ca am avut noroc cu dna. doctor.
    Va doresc tuturor sanatate si nu disperati pentru ca exista solutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *