Analiza celule NK CD57

M-am programat la Synevo sa imi fac analiza NK CD57. Analiza se face numai cu programare, in fiecare marti de la 12 la 13 se face recoltarea. Costul analizei este de 320 lei.

4 comentarii “Analiza celule NK CD57

  1. Buna , Dora!
    Iti tin pumnii!
    Stii cumva unde o trimit, in Germania?
    Si in cat timp este lucrata proba de la recoltare?

  2. Nu am intrebat, dar oricum eu cred ca sunt atenti la timpul in care trebuie sa ajunga proba in Germania, pentru ca de asta te si programeaza doar marti intre 12 si 13. Sper sa stie ei ce fac.

  3. Ar fi fost excelent sa stie ce fac intr-adevar. Eu nu mai am incredere in synevo! Cand mi-am facut analizele (in 2007) pentru borrelia la ei au venit negative, de aceea am si intarziat cu diagnosticul multi ani , abia in 2011 descoperind cu adevarat ca am borrelia. Daca descopeream in 2007 , alta cred ca mi-ar fi fost soarta.

  4. fratilor eu am facut 1 ani si jumate analize lyme pe la toate laboratoarele din Ro,inclusiv la dr.Moscu microscopie si au esit negative.am fost in germania ,am facut 3 analize cu interval de 2 luni fiecare,si credetima analize de alea serioase f scumpe.si abea dupa a treea a iesit borellia pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *