AMR 8 zile

Au mai ramas 8 zile si se termina si runda asta, am fost bine, chiar foarte bine si sper sa nu ma inec ca tiganul la mal 🙂

Desi a fost o runda care s-a adresat mai ales coinfectiilor eu m-am simtit foarte bine, a fost cea mai buna perioada a mea de cand iau tratament. Mai am simptome, nu in fiecare zi dar mai am intepaturi, curentari, arsuri de intensitate mica. Cu capul am fost bine 🙂 desi am avut mult de munca la servici, am avut putere de concentrare, m-a mai ajutat cate o capsula de ginseng si chiar supradyn este destul de energizant mai ales cand il luam pe la ora 14. Somnul a fost mai bun, si cu forta fizica am stat binisor, ma descurc bine la treburile casnice. Vad in continuare cu ochiul drept o chestie (o curba asa mitica) nu tot timpul bineinteles, acum am vazut-o si am scris aici despre ea. A aparut candida si ma lupt sa o tin la un nivel cat sa nu ma deranjeze prea tare pana vorbesc cu medicul meu.

In wk plec la munte sus la 1600 de metri, sper sa nu ploua mereu ca de la umezeala ma apuca o intepeneala …

5 comentarii “AMR 8 zile

 1. Dora odihna la munte iti doresc si sa-ti incarci bine bateriile.Ce tratam.ai luat pt coinfectii.Eu tr acum in luna a -3-a sa iau tavanic cu rifampicina,cred ca tot coinfectiilor se adreseaza.

  • medicul meu de familie cand a auyit ca vreau sa iau tavanic a zis ca el nu imi recomanda ca e ff greu de suportat, ca a avut o pacienta care a lesinat de la prima tableta. La tine cum a fost cu tavanicul? Sunt un pic cam speriata pt ca deja a inceput sa ma doara ceva in partea dr. ficatul sau stomacul acum din luna a doua dar ce o sa mai patesc oare si de la tavanic?Fac cateodata crize dar iau no-spa si ma lasa.

   • ficatul e asimptomatic. nu te doare pana nu e grav avariat 🙂
    eu la tavanic nu am avut nimic insa un amic a avut probleme la calcaiul lui ahile. il durea atat de tare tendonul ala incat a trebuit sa intrerupa in saptamana a 3-a de frica sa nu i se rupa vreun tendon (pe prospect parca scrie ca slabeste articulatiile).

 2. Si eu am suportat greu tavanicul, digestiv se umflasera toate cred, am luat Liv 52. mult in acea perioada, nu te doare ficatul, bila face probleme. Da imi aminte ca a fost in perioada sarbatorilor de iarna. Tura cu tavanic m-a lasat asa si fara vlaga parca, dar am dus-o la capat. Liv 52 face si o drenare buna a bilei, si acum iau mai ales dimineata pe stomacul gol inainte de antibiotice si seara inainte de culcare. Incearca si tu Liv 52.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *