am prins bine puteri

Am avut un wk bun, am facut destule treburi casnice fara sa obosesc prea tare, comparand cu un wk din perioada in care luam antibiotice m-am descurcat foarte bine, atunci si aranjarea patului ma facea sa transpir si muschi incepeau sa imi tremure la efort mic, azi nu mi-au tremurat, am fost un pic obosita poate ca un om normal, nu mai stiu cum e normal de fapt. Concluzia este ca am prins bine puteri, asta e bine ca urmeaza iar turele de antibiotic, antibioticul ca antibioticul dar tinizolul imi da fiori, numai cand ma gandesc, mai bine nu ma mai gandesc….

Acum ca am microscopie facuta la medic de laborator (deci nu la veterinar, da? de parca veterinarul avea microscop special pentru sangele de animale) si doua WB Garinii pozitive unul facut la lymediagnostic (medic de laborator in spitalul Militar) si unul la eco-para-diagnostic (medic infectionist in Colentina) ma vor crede medicii ca am borrelioza? Nu cred, dar e treaba lor, oricum eu evit sa discut despre aceasta boala cu medicii cu care mai intru in contact am ajuns la concluzia ca asa e mai bine pentru mine.

5 comentarii “am prins bine puteri

  1. recunoasterea bolii din partea medicilor mi se pare utila doar in cazul in care vrei un medical (vezi MF-ul) sau o pensionare pe caz de boala (valida). in rest, e totusi bine ca sunt cativa medici care stiu sa trateze borrelioza.
    restul…va trece mult si bine de la acceptarea existentei borreliozei cronice si pana la tratarea eficienta a acesteia. deocamdata nu s-a ajuns inca la acceptarea existentei…

    p.s: in tura 5 vad ca nu mai e chiar asa rau tinidazolul (poate unde am citit atatea lucruri bune despre el 🙂 )

  2. Eu mi-am facut un dosar cu toate analizele si medicamentele pe care le-am luat in caz ca patesc ceva si ajung prin spital macar sa stie ce medicamente am luat.
    Si eu ma bucur ca exista cativa medici care ne trateaza, sa ne rugam pentru sanatatea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *