a trecut si week-end-ul

Sambata am avut o zi bunicica, nici inainte de boala, sambata nu puteam sa fac mare lucru ca eram destul de obosita dupa saptamana tocmai incheiata, totusi sambata aceasta a fost mai buna decat cea precedenta, am fost mai putin obosita, nu m-am mai simtit ca “batuta”, m-au durut putin picioarele si mi s-au zbatut muschii picioarelor dupa ce am bucatarit cateva ore dar am aplicat tratamentul meu deja povestit aici (masaj cu aparatul de masaj si ulei de susan) care mi-a relaxat muschii si m-am simtit bine pana seara cand bineinteles am facut o baie fierbinte.

Dupa bucatareala de sambata, duminica trebuiau spalate oalele, castroanele …  si … pune Pur, pune Ajax, pune Cif impreuna cu aburii de la apa calda inspiram numai sanatate 🙂  “Vezi fata draga asa miroase propria ta zgarcenie, indiferenta si indolenta”. Stiam ca mi s-au terminat detergentii ecologici pentru spalat vase dar m-am zgarcit vineri am zis ca nu iau din Naturalia pentru ca au marci scumpe ma duc la standul bio din Carrefour si bineintele ca am neglijat. De un an de zile pentru vase folosesc detergenti ecologici (daca sunt prietenosi cu mediul poate sunt prietenosi si cu mine, nu?). Pentru baie am un detergent pe baza de otet sau simplu alcool medicinal. Am in casa si detergenti obisnuiti daca situatia o cere.

Imi iau detergentii ecologici de vase din supermarketul Naturalia Alba Iulia, de la standul bio din Carrefour, din magazinele DM, caut sa fie mai ieftini normal. Ieri am fost in farmacia Planteea din Cora Lujerului pentru ca am planuit si chiar efectuat o plimbare prin parcul Politehnicii. Mers 40 de minute alert, noi mers alert, copiii cu trotineta sau skate-ul. Cam batea vantul dar a fost foarte bine.

Mi-am redus la maxim produsele cosmetice pe care le folosesc, nu mi-am mai vopsit parul (sunt sigura ca exista solutii prietenoase dar nu am avut eu inca energie sa caut), imi cumpar pentru corp un sapun natural cu ulei de masline si argila cu care ma inteleg foarte bine, deodorant pe baza de alcool si pulverizat cat mai putin, nu deodorante solide, nu deodorante cu talc. Nu am renuntat la crema mea antirid dar am renuntat la ruj, cu cat rujul e mai rezistet cu atat e mai toxic.

Duminica am avut o zi foarte buna, o mica intepatura, o mica fasciculatie dar nu m-am simt obosita. Incerc si sambata si duminica sa am o ora in care sa stau in pat, chiar daca nu pot sa dorm stau linistita, treburile casnice nu se termina niciodata.

De abia acum imi dau seama ca dupa tratamentul de 4 luni cu antibiotice ramasesem obosita, in fiecare zi mi se diminueaza oboseala, sunt sigura ca ma ajuta si Ginseng-ul pe care il iau pe la ora 14 cand colegii mei beau a doua cafea. Fiecare cu energizantul lui!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *