Analize, ganduri, planuri …

Noua mea activitate de week-end este curatarea urzicilor, am facut o cura, inca mai sunt la cura de fapt, urzici stoarse in sucul de legume, urzici in salata, ciulama de urzici, ciorba de urzici, urzici la wok :).

Uitandu-ma pe blog am vazut ca a trecut aproape o luna de cand nu am mai scris, in tot acest timp am fost bine, chiar foarte bine. In fiecare dimineata ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secunda de somn pe care mi-o da si pentru fiecare zi de bine pe care o traiesc. Eu am ajuns la acest bine datorita unor medici care au crezut in boala aceasta si care s-au si incumetat sa o trateze, nu am nici un dubiu ca starea mea de bine se datoreaza tratamentului cu antibiotice pe care l-am urmat. Acum scopul meu este sa pastrez aceasta stare de bine.

Am simtit nevoia sa imi fac analizele si la clinica din Augsburg, rezultatele arata o infectie activa cu borrelia iar CD 57 este 53, sub 100 ar necesita tratament dupa teoria lor. Poate trebuia sa fiu mai curajoasa si sa nu intrerup tratamentul cand am inceput sa ma simt bine, dar asta e, cand iei o hotarare nu are sens sa te mai gandesti dar daca …, planul meu ar fi urmatorul, sa imi pastrez starea de bine, cu dieta, cu ceaiuri, cu argila, cu gel de aloe, cu gimnastica, cu gandire pozitiva macar inca 3 luni dupa care sa imi repet analizele si abia atunci voi lua o hotarare daca ma intorc sau nu la tratamentul antibiotic.
Singurul lucru neplacut la tratament a fost ca nu au existat niste analize de monitorizare, sigur un CD peste 100 nu inseamna ca omul este vindecat dar cred ca monitorizand tratamentul cu aceste analize pacientul ar fi mai putin confuz si ar avea mai multa incredere.
Motivatia mea de a continua tratamentul a fost ca, cu fiecare runda de antibiotic eram mai bine. E adevarat ca spre sfarsitul tratamentului nu imi mai dadeam seama daca merg in continuare spre bine sau am ajuns intr-un punct mort si de asta m-am si oprit.

Acum e cazul sa inchei intr-o nota optimista, bine ca este primavara si s-a mai incalzit sa pot face plimbari lungi, bine ca in piata sunt legume bune pentru sucuri verzi, bine ca intr-un supermarket gasesc fructe bio pentru sucul de fructe ca sa imi reduc stresul cu pesticidele, bine ca am resusit sa fiu calma si fara stres la servici, bine ca mi-e bine 🙂

4 comentarii “Analize, ganduri, planuri …

 1. Va rog frumos daca se poate sa impartasiti experienta din Ausburg si cam ce preturi se practica pentru internare si tratament.

  • Eu nu am fost la Augsburg, numai probele de sange au ajuns acolo :).
   Prin cabinetul http://www.ecoparadiagnostic.ro/ cu dna. dr. Cretu.
   Mi-am platit o consultatie la dansa i-am explicat cum ma simt, ce tratament am facut si dansa m-a ajutat cu aceste analize.
   Cabinetul s-a ocupat de trimiterea probelor si de interpretarea/traducerea analizelor.

 2. Buna!!Toata lumea e bine cu lyme?Mi au reaparut simptomecde oboseala amereala nod in gat lipsapoftei de mincare (anxietate)ati avut asa ceva?mai e cineva cu care pot vb va roggg…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *